“Все повече млади хора ни подкрепят, защото се увериха, че

...
 “Все повече млади хора ни подкрепят, защото се увериха, че
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Младите до 26 г. ще бъдат освободени от данък върху доходите

 Open photo

 

“Все повече младежи ни поддържат, тъй като се увериха, че ние изпълнихме обещаното към тях. Детските градини са безвъзмездни, майчинството за втората година се усили, детските надбавки набъбнаха, имат необлагаем най-малко от 600 лева за едно дете и 1200 за две. Сега ще се борим за безвъзмездни медикаменти и безвъзмездни учебници за децата.

 

Младите двойки с репродуктивни проблеми ще получат изцяло безвъзмездни процедури. Трябва да помогнем на младите да започват кариерата си и по тази причина работещите до 26 годишна възраст ще бъдат освободени от налог върху приходите. Ще създадем всичко по силите си за превъзмогване на демографския срив. Радвам се, че младите правят оценка направеното от нас. Само в последните седмици връчихме електронни карти на над 100 нови членове. В листите ни има 119 претенденти за депутати до 35 години и 46 от тях са млади девойки. Никога не сме имали такова огромно посланичество в листите на младежи. Имаме и опитни парламентаристи, тъй че става страховит тим. Подкрепете ни с номер 28 да дадем вероятност на младите. ” Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на шествието на Младежкото обединяване на Българска социалистическа партия в София.

 

Там участваха и лидерът на левицата в 23-ти МИР Христо Проданов и ръководителят на младежкото обединяване на Българска социалистическа партия Габриел Вълков.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР